Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Gáspár Evelin nagyon keményen beolvasott Győzikének, aki ezután templomba küldte őt

Várható volt, hogy az ügynek még lesz folytatása, Evelin és Győzike is haragudott a másikra, míg Zoli csak figyelt.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kezdődött minden azzal, hogy Evelinék egy üzleti megbeszélésen vettek részt, hiszen saját cukrászdát akarnak nyitni. A tervek szerint Győzike finanszírozná a projektet, amit Evelin és Bea irányítana, miután kitanulták a szakmát.

A beszélgetés azonban vitába torkollott, aminek a végén Evelin egyszerűen felállt és otthagyta a családját. Ez már csak amiatt is gondot jelentett, mivel autó nélkül maradtak. Virágot és Krisztiánt is haza kellett vinni valahogy. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Zoli ugrott be, aki 15 ezer forintot kért 400 kilométeres útért, amit Győzike nagyon sokallt. Mindössze ötezret volt hajlandó fizetni, amiből egy kis vicces jelenet kerekedett. Bea sikítozva nevetett, annyira élvezte a showt.

Hazaérve Evelin fogadta őket a házban, Győzike pedig dühös volt. „Te nem szégyelled magad?” – tette fel a kérdést Győzike, mire Evelin azt mondta, hogy ez az egész az apja hibája. „Ácsi, te úgy lejárattál engem abban az étteremben Béla előtt, hogy égett a pofám”

Gáspár Zsolti nem hagyja annyiban, szerinte Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét

Győzike nem értette a lányát, akit nemcsak felnevelte, de komoly iskolákba is járatta, emiatt többet várt tőle. „Égett a pofám, odamegyek nagy lelkesen, és még a maradék reményemet is kiölted.” – fogalmazott Evelin.

„Te tudod, hogy mit jelent a remény?” – kérdezett vissza Győzike, majd Evelin elismerte, tartott attól, hogy a szülei nagyon le fogják tolni, de végül szerinte egész diszkréten megoldották a kérdést. „Azt hittem, apa adni fog nekem egy pofont, hogy én ott hagytam őket. Én még soha életemben nem csináltam ilyet.”

Evelin kedvét apja vette el a cukrászattól, mivel szerinte nagyon negatív dumát tolt Győzike. „Evelin, ott van a templom, menj el, mondd el a Miatyánkot!”

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.