Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Gáspár Zsolti nem hagyja annyiban, szerinte Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét

Talán minden eddiginél rosszabb a kapcsolat a testvérek között, miközben Bea arról beszél, hogy félnek Zsoltitól, aki legutóbb nádast égetett, amiből nagy botrány lett.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig komoly témát szolgáltat a sajtóban Zsolti nádégetése, amit elmondása szerint minden évben megcsinálnak, így nemigazán érti, hogy most miért akadtak ki a szomszédban élő Győzőék. A showman élő videóban mutatta meg a tüzet, ami szerinte akár az egész házát leégethette volna.

Nagy volt a pánik emiatt, és kihívták a tűzoltókat, akik eloltották a tüzet. Bea dühösen reagált a Facebook oldalán keresztül, miközben egy kamerafelvételt is bemutatott. Zsolti később elismerte, hogy valóban ő szerepel a felvételen és igen, egy újság volt a kezében, hogy miközben égeti a nádat, ne unatkozzon. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Bea azt mondta, már félnek Zsoltitól, aki szerint a légynek sem tudna ártani, nem érti, hogy miért beszélnek így róla. A TV2 sztárja nem érti, hogy Győzőék az elmúlt években miért nem videóztak, amikor nádégetésről volt szó.

„Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé?” – mondta Zsolti a Borsnak adott interjújában, és úgy érzi, hogy Győző szimplán féltékeny rá a szakmai sikerei miatt.

Úgy érzi, hogy egyszerűen le akarja járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierjét. Állítása szerint abba a műsorba is őt hívták előbb, amiben ő szerepel, de nem vállalta, mivel a családja nem eladó.

Zsolti egészen odáig ment, hogy szerinte míg Győző egy csatorna éjjeli műsorában szerepel, addig ő az egyik legsikeresebb produkcióban lehetett műsorvezető. Ennek ellenére szereti a testvérét, de nyilván nem örül a vitás helyzeteknek, ami senkinek sem. Szerinte Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.