Dollár
396,66 Ft
Euró
403,16 Ft
Font
477,19 Ft
Bitcoin
23,449 $

Gáspár Zsolti nem hagyja annyiban, szerinte Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021. március 18. - 09:05

Talán minden eddiginél rosszabb a kapcsolat a testvérek között, miközben Bea arról beszél, hogy félnek Zsoltitól, aki legutóbb nádast égetett, amiből nagy botrány lett.

Még mindig komoly témát szolgáltat a sajtóban Zsolti nádégetése, amit elmondása szerint minden évben megcsinálnak, így nemigazán érti, hogy most miért akadtak ki a szomszédban élő Győzőék. A showman élő videóban mutatta meg a tüzet, ami szerinte akár az egész házát leégethette volna.

Soron kívül Óriási pénzbírságot kapott a DIGI

Nagy volt a pánik emiatt, és kihívták a tűzoltókat, akik eloltották a tüzet. Bea dühösen reagált a Facebook oldalán keresztül, miközben egy kamerafelvételt is bemutatott. Zsolti később elismerte, hogy valóban ő szerepel a felvételen és igen, egy újság volt a kezében, hogy miközben égeti a nádat, ne unatkozzon.

Bea azt mondta, már félnek Zsoltitól, aki szerint a légynek sem tudna ártani, nem érti, hogy miért beszélnek így róla. A TV2 sztárja nem érti, hogy Győzőék az elmúlt években miért nem videóztak, amikor nádégetésről volt szó.

„Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé?” – mondta Zsolti a Borsnak adott interjújában, és úgy érzi, hogy Győző szimplán féltékeny rá a szakmai sikerei miatt.

Úgy érzi, hogy egyszerűen le akarja járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierjét. Állítása szerint abba a műsorba is őt hívták előbb, amiben ő szerepel, de nem vállalta, mivel a családja nem eladó.

Zsolti egészen odáig ment, hogy szerinte míg Győző egy csatorna éjjeli műsorában szerepel, addig ő az egyik legsikeresebb produkcióban lehetett műsorvezető. Ennek ellenére szereti a testvérét, de nyilván nem örül a vitás helyzeteknek, ami senkinek sem. Szerinte Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.