Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Exatlon All Star: lezajlott az elődöntő, itt vannak a döntősök, jöhet a nagy finálé

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott az elődöntő, aminek a végén megtudhattuk, hogy kik küzdhetnek a döntőben, miután korábban Bálint és Gréti, a harmadik évad két győztese már egyenes ágon bejutott a fináléba.

Gabi tartotta a tempót, nem engedte túl közel magához Bogit, és szintén 4-1-gyel ment pihenőre a jegelt lábával. Dani nagyon mélyről igyekezett felkapaszkodni, amikor hárította Danny első meccslabdáját, de még mindig csak két pontja volt.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Elsőként Gabi jutott be a döntőbe, ami egyúttal azt is jelenti, hogy két korábbi bajnok küzdhet meg egymással a 15 millió forintos fődíjért. Bogi meglehetősen simán kapott ki, nemigazán volt esélye arra, hogy egyáltalán megszorongassa az ellenfelét. Dani már jobb formát mutatott, olyannyira, hogy 4-3-ra kapaszkodott fel, míg Danny-nek ismét előjött a hátfájdalma. Egészen elképesztő volt a vége, azzal, hogy Dani sorozatban három pontot hozott, jött a mindent eldöntő futam. Drámai volt a vége, mindkét versenyzőnek már csak egy karikát kellett feldobnia, ami a bajnokversenyzőnek sikerült, így Bálint-Danny döntőre kerül sor.

Lapozó: 1 2