Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Exatlon All Star: lezajlott az elődöntő, itt vannak a döntősök, jöhet a nagy finálé

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. április 8. - 21:37

Lezajlott az elődöntő, aminek a végén megtudhattuk, hogy kik küzdhetnek a döntőben, miután korábban Bálint és Gréti, a harmadik évad két győztese már egyenes ágon bejutott a fináléba.

Nem lehet azt mondani, hogy a kihívók jól kezdték volna a párbajt, mert távolról sem. Danny és Gabi nagyon bekezdett, amivel finoman jelezték a riválisoknak, hogy komoly gondjaik lesznek ellenük a folytatásban.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Bogi például az első három körben még csak pontot sem tudott gyűjteni Gabi ellen, aki azonban a harmadik futamán megsérült. Kifordult a bokája, rögtön nyilalló érzés fogta el, ami miatt nagyon aggódott, mert korábban volt egy szakadása a lábában.

A másik oldalon Danny ment nagyot a párbaj első felében, Daninak volt miért aggódnia, mert a bajnok kedvenc ügyességije került kiválasztásra a pálya végén, tehát szerencséje volt. A kihívó elismerte, ez nagyon feladta neki a leckét, és noha 2-0-nál képes volt pontot szerezni, Danny erre gyorsan válaszolt, és már 3-1- volt az állás.

Jim Carrey visszatérhet az Ace Ventura harmadik részével?

Bogi szinte lemásolta ezt a teljesítményt, csak ő a negyedik körben szépített, majd szintén 3-1-gyel várhatta a folytatást. Danny pedig ott folytatta, ahol abbahagyta, 4-1-es állásnál már igencsak kezdett neccessé válni a helyzet, hiszen az a versenyző juthatott be a döntőbe, aki először érte el az öt pontot.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.