Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Az esztergomi robbantó tele lehetett gyűlölettel, csalódottsággal

Ezt a környékbeliek is megerősítették, akik szerint rendkívül rossz kisugárzása volt, nem szívesen tartózkodtak a közelében.

Fotó: Rendőrségi kordon egy robbantás helyszíne közelében Esztergom külterületén 2023. szeptember 21-én. Az előző nap rendőri intézkedés közben egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során. A robbantás következtében a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársa életét vesztette, több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben. MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Blikk biztos forrásból származó értesülései szerint J. László volt az, aki magára és az őt körülvevő rendőrökre robbantotta az Esztergom külvárosában lévő házát. Ennek következtében a robbantó, valamint a TEK egyik kommandósa vesztette életét, tizenegyen megsebesültek.

A lap úgy tudja, a férfi masszőrként dolgozott, körözését idén augusztusban rendelték el becsületsértés miatt. Közösségi oldalán számos, fajgyűlöletre utaló tartalmat tett közzé, a zsidóságra és a kormány tagjaira ugyanúgy becsmérlő kifejezéseket használt.

Posztjai alapján folyamatosan figyelemmel kísérte az orosz-ukrán háború történéseit, e tekintetben nyíltan az oroszok mellett foglalt állást. Mindemellett olyan cinikus bejegyzése is volt, amelyben az emberi test mint lehetséges táplálékforrás szerepel.

A közösségi oldala alapján arra lehet következtetni, hogy J. Lászlóban szinte forrtak az indulatok, a férfi tele lehetett gyűlölettel, csalódottsággal. Mint kiderült, ezt a környékbeliek is megerősítették a lapnak.

Ugyanis többek számára ellenszenves volt a férfi, nem voltak túl jó véleménnyel róla. Közülük néhányan úgy fogalmaztak: rendkívül rossz kisugárzása volt, amely miatt nem szívesen tartózkodtak a közelében, igyekeztek messziről elkerülni őt. A róla készült fotó a Blikk oldalán, ezen a linken keresztül érhető el.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.