Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Végső nyugalomra helyezték az esztergomi robbantás rendőráldozatát

Pénteken örök nyugalomra helyezték Kónya Gábor Lajos főhadnagyot, aki még szeptemberben vesztette életét és robbantás során.

...svg content...Fotó: Rendőrségi kordon egy robbantás helyszíne közelében Esztergom külterületén 2023. szeptember 21-én. Az előző nap rendőri intézkedés közben egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során. A robbantás következtében a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársa életét vesztette, több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben. MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nyíregyházán, az északi temető rózsaparkjában helyezték örök nyugalomra a posztumusz rendőr főhadnaggyá előléptetett Kónya Gábor Lajost, aki a nagy vihart kavart esztergomi robbantás során vesztette életét.

A szertartás a család kérésére zárt körben zajlott, annak levezénylését személyesen Hajdú János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója koordinálta. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szeptemberben egy robbantással fenyegetőző férfihoz riasztották a rendőröket, akikkel túsztárgyaló is érkezett a helyszínre. A szakember hosszasan próbálta lebeszélni a férfit a robbantásról, azonban nem járt sikerrel, így a rendőrök a behatolás mellett döntöttek.

Abban a pillanatban azonban, hogy a rendőrök benyomultak az épületbe, a fenyegetőző férfi egy gázpalack segítségével robbantást idézett elő, mely során ő, és a szerencsétlenül járt Kónya Gábor Lajos is életét vesztette.

A főhadnagyot felesége és két kisgyermeke gyászolja, előbbi Facebook-üzenetben köszönte meg a családja felé irányuló támogatást, írja a DUOL.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.