Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Az állítólagos rendőrségi jelentés Magyar Péter és Varga Judit veszekedéséről szól, melyet bűncselekmény útján szivárogtattak ki. Belső vizsgálat indult az ügyben a rendőrségnél.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Mandiner még április végén publikált egy rendőrségi jelentést, melyről azt állították, hogy azt a veszekedést dokumentálta, ami Varga Judit és Magyar Péter között zajlott 2020 decemberében, a készenléti rendőrség egyik munkatársának jelenlétében.

Csakhogy a dokumentum kapcsán Magyar Péter többször is jelezte, annak szövegét meghamisították, az abban írtak 90 százaléka hamis, magát a dokumentumot pedig bűncselekmény útján szivárogtatták ki.

A 444.hu megkereste az ügyben a rendőrséget is, s arról kérdeztek, hogy valódi-e a dokumentum, amit a Mandiner publikált, és ha igen, indult-e bármilyen vizsgálat a kiszivárogtatása miatt. Az ORFK sajtóosztálya válaszában azt írta:

„Az országos rendőrfőkapitány az ügyben belső vizsgálatot rendelt el. A vizsgálatot a rendőrség befejezte, ennek során bűncselekményt nem állapítottunk meg.”

A rendőrség azonban nem adott választ arra, hogy eredetileg kinek a birtokában volt a dokumentum, ahogyan arra sem válaszoltak, hogy rendelkezhetett-e másolattal olyan személy, aki nem szerepel a jelentésben.