Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Beszereznéd azt a pólót, amiben a magyar válogatott ünnepelt? Itt a lehetőség!

Az MLSZ gondolt a szurkolókra és már elérhetővé is tették webshopjukban a pólót, melyben a magyar válogatott az EB-kijutást ünnepelte csütörtök este.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy igen mozgalmas játék után végül 2-2-es döntetlennel zárult a magyar válogatott Bulgária elleni mérkőzése Szófiában, amivel a magyarok egyeneságon kijutottak a csoportkörből az Európa-bajnokságra.

Miután véget ért a meccs, a magyar válogatott játékosai egy #csakegyutt egyenesen a csoportból felirattal ellátott pólóban ünnepelték a kijutást, mely már az MLSZ webshopjában is elérhető a legelhivatottabb drukkerek számára. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az MLSZ a webshopon egy felugró üzenetben arról is tájékoztatta a szurkolókat, hogy az Euro2024 emlékpóló a 2023.11.19-én megrendezésre kerülő Magyarország – Montenegró mérkőzés során személyesen is megvásárolható lesz a hivatalos MLSZ Shopokban.

Az S,M,L,XL,XXL méretekben elérhető emlékpólók leírása pedig így szól:

„A magyar válogatott zsinórban harmadik alkalommal lesz ott az Európa-bajnokságon, ráadásul csapatunknak ezúttal egyenes ágon sikerült kvalifikálnia magát. Az erre az alkalomra tervezett póló frontján az amerikai (hiphop) kultuszfilm ihlette felirat mellet a siker részeseinek fotója, a hátoldalán pedig a névsora szerepel.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.