Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Marco Rossi: Még mindig hihetetlen érzések kavarognak bennem

Marco Rossi továbbra is hatás alatt van a bolgár meccsnek, ami alatt ismét öregedhetett pár esztendőt.

Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a másnapi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt a telki edzőközpontban 2023. november 18-án. MTI/Peter Lakatos
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre inkább érik az a bizonyos szobor Marco Rossi számára, és az el is készülhet, ha az Európa-bajnokságon nagy eredményt ér el a csapat. Bármilyen csoportba is soroljanak bennünket, onnan egy továbbjutás már nagyszerű lenne.

Rossi most azonban csak a Montenegró elleni küzdelemre koncentrál, ami a csoportelsősségről dönt. Szoboszlai Dominikban is dolgozik még az előző mérkőzés, viszont rövidesen valóban kizárólag a vasárnapi meccs lesz ott a fejekben. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A szövetségi kapitányunkra is rendkívül büszkék vagyunk, aki kijuttatta a csapatával a magyar válogatottat. Ez már önmagában nagy siker, elsősorban amiatt, mert egyenes ágon tehettük ezt meg.

„Még mindig hihetetlen érzések kavarognak bennem! Kijutottunk az Európa-bajnokságra! Jelenleg mi vagyunk a leghosszabb veretlenségi sorozattal rendelkező európai csapat – 11 mérkőzéssel! Valóban hihetetlen!”

„Köszönet a játékosainknak, akik szívüket és lelküket adják a színeinkért. Most koncentráljunk az utolsó mérkőzésre, és mindig hajrá Magyarország!” – fogalmazott nagyon érzelmesen és határozottan az olasz-magyar szakember.