Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Csak módjával ünnepelt idehaza a magyar válogatott

A bolgár-magyar meccs után ugyan Magyarországon is ünnepelt az Európa-bajnokságra kijutott válogatott, most már minden Montenegróról szól.

Fotó: A magyar csapat tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik végtelenül őszintén nyilatkozott a bolgár meccsről, többek között arról is, hogy Kerkez Milosnak több nyelven szóltak, figyeljen oda, de hiába, mert kiállították. Végül ez nem került sokba, bár közel járt a csapat ahhoz, hogy igen nehéz helyzetbe hozza magát.

Most egy következő nagy meccs vár a Marco Rossi vezette válogatottra, ugyanis vasárnap jön a Montenegró elleni találkozó. Eldől, hogy ki jut ki a csoportból az Eb-re az első helyen, amire jelenleg a magyar válogatottnak van a legnagyobb esélye. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Balogh Botond is mondott néhány szót az érzelmes bolgár meccsről. Az ünneplés sem maradt el, hazai szinten sem, de csak visszafogottan, mert még van egy meccs, ráadásul a saját közönségünk előtt.

„Nyilván már a pályán előtörtek azok az érzelmek, amelyek egy ilyen siker után a játékosokból előjönnek. Ünnepeltünk persze hazafelé és kicsit még itthon is, de csak módjával, mert ugye van még egy nagyon fontos meccsünk.”

„A montenegrói nagyon jó csapat, kitűnő játékosokkal, akik harcosak és 100 százalékosan oda fogják tenni magukat, de mi is ugyanígy fogunk pályára lépni.” – idézte Baloghot az MLSZ Twitter oldala.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.