Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Botka Endre a bolgár meccs után: „Nem tudtunk felszabadultan játszani”

Miután a magyar válogatott érezte, mekkora a tét, nem tudott felszabadultan játszani a bolgárok ellen, amiből tanulniuk kell.

Fotó: Botka Endre (j), a magyar és Valentin Antov, a bolgár csapat játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Marco Rossi csapata már korábban eldönthette volna a kijutás sorsát, és úgy tűnt, minden eddiginél nehezebb lesz a végjáték. Az utolsó pillanatokban egyenlített ki a magyar csapat Szófiában, amivel meglett a várva várt egyenes ági kijutás az Európa-bajnokságra.

Rossi természetesen nagyon boldog volt, ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a játék nem volt túlzottan meggyőző. Ezt senki sem tagadja, és kiderült, hogy Rossi külön szólt Kerkeznek, aki ennek ellenére összehozott egy piros lapot. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Végül nem került sokba Kerkez kiállítása, így többek között Szoboszlai Dominik is örömtelien nyilatkozhatott. Egy igazán érzelmes és nehéz mérkőzés volt ez, tehát az utolsó találkozó csak arról dönthet, hányadikként jutunk ki a kontinenstornára.

Botka Endre elárulta, valójában amiatt nem tudtak felszabadultan játszani, mert érezték, mekkora a tét. Miután a vége jól alakult, könnyebb elfelejteni a rosszabb játékot, ugyanakkor ebből tanulniuk kell.

„Éreztük, hogy mekkora a tét, nem tudtunk felszabadultan játszani. Egy a lényeg, hogy a vége jól alakult. A válogatottban kapott bizalom átsegít a nehézségeken és segít abban, hogy a csapat hasznára legyek. Ott akarok lenni az Eb-keretben is.” – idézte Botkát az MLSZ Twitter oldala.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.