Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Marco Rossi a labdarúgás Istenének is hálát mondott az EB-kijutásért

A magyar válogatott szövetségi kapitányának nem volt könnyű estéje Szófiában.

Szófia, 2023. november 16. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkõzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Marco Rossi alig néhány perccel a Bulgária – Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően nyilatkozott az M4 Sport kameráinak. A kijutást érő döntetlent rendkívül kalandos módon érte el a csapat, amit a szövetségi kapitány szavai is alátámasztanak.

„Nem is emlékszem, hogy a mai napon hány gólhelyzetet alakítottunk ki, és szinte mindet elpuskáztuk. Végig küzdöttünk, mindent megpróbáltunk de meghiúsították a támadásainkat” – fogalmazott Rossi. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„A kispadon azt hittük, hogy a mérkőzésnek már vége, amikor betaláltunk, irreálisnak tűnt” – folytatta, hozzátéve azt is, hogy a csapat elképesztő erőfeszítéseket tett, és sosem adták fel.

Rossi szerint hogy a magyar válogatott túlbonyolította a meccset, és meg kellett volna őrizniük az emberelőnyt. „Nem voltunk elég érettek ahhoz, hogy jól olvassuk a mérkőzést” – mondta, kiemelve, hogy sok fiatal van a csapatban, és bizonyos dolgokban még fejlődniük kell.

„A labdarúgás istene viszont úgy döntött, hogy megérdemeljük a kijutást. Jelenleg nehéz élvezni a pillanatot, nagyon feszültségteli volt a mérkőzés” – mondta Rossi, aki történelmi tettnek nevezte, hogy Magyarország sorozatban harmadjára is kijutott az Európa-bajnokságra.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.