Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Elizabeth Hurley most a fenékformájával tarol az Instagramon (videó)

Elizabeth Hurley teste mondhatni tökéletes, nem lehet hibát találni benne, de nem is szabad keresni.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan szeretnének álomtestet, de a többség számára mindez álom marad. Nem amiatt, mert ne érhetnék el, hanem egyszerűen nem tesznek érte, vagy ha tesznek is, feladják, és erre Magyarországon is sok példát láthatunk.

Sokan azonban nem adják fel, és napi szinten edzenek, mint például a tökéletes testű Barta Sylvia, aki az 50-es éveiben is top. Ezzel nemcsak magát motiválja, hanem mindenki mást is, aki követi őt a közösségi médiában. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Hozzá hasonlóan Nicole Scherzinger is abszolúte top, szintén sok évet tagadhatna le a korából. Az énekesnő boldog menyasszonyként élheti az életét, és láthatóan jó hatással van rá ez az időszak, külsőleg is.

Elizabeth Hurley pedig szimplán egy olyan genetikai csoda, akit valóban milliók irigyelnek. Nem is tehetnek mást, mert közel 60 évesen szinte lehetetlen úgy kinézni, mint ő, de neki mégis sikerült ezt elérnie.

Alább egy videót láthattok, benne a világsztárral, aki megdöbbentően fiatalos, és többek között a fenékformájára is nagy figyelmet fordít. Ez már valóban az a kategória, amire nem lehet szavakat találni.