Egy őrületesen izmos kép Exatlon-Franciskáról

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Itt épp hátgyakorlat közben figyelhetjük meg az Exatlonból kiesett bajnokot, akinek az egyik fő célja, hogy az operációja után ismét csúcsformába kerüljön.

Franciska sokak nagy kedvence lett ebben a több mint ötven napban, amit Dominikán tölthetett az Exatlon harmadik évadában. Nagy esélyesnek tartották, de egy súlyos sérülés minden lehetséges forgatókönyvet átírt számára.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A bajnok összeomlott a hír hallatán, de fel fog állni a padlóról, amit már megannyi alkalommal megtett a pályafutása során. Nincs miért hibáztatnia magát, mindent beleadott, és bizonyos szempontból a hátán cipelte a bajnokcsapatot.

A csapattársakat is letaglózva érte Palik László bejelentése, ám miután kiderült, hogy több szalag is elszakadt a lábában, nem volt visszaút. Az orvosi stáb egyszerűen nem adott engedélyt arra, hogy folytassa a játékot.

Exatlon-Ákos újabb akrobatikus mozdulata mindenkit lenyűgözött

Franciskának nem volt mit tennie, minthogy fejet hajtson a döntés előtt. Azóta több ezer üzenetet olvasott el, amiket külön neki címeztek. Mindez hatalmas erővel töltötte fel és az egyik fő célja, hogy újra csúcsformában legyen.

Az Instagram oldalán árulta el, hogy az operációja után az egyik első célja az lesz, hogy visszahozza a formáját. A testépítés fontos számára, és ennek kapcsán osztott meg egy korábban készült képét, ahol rendesen ki volt pattintva.