Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Chuck Norris 84 évesen is nagyon kemény, itt az új akciófilmjének előzetese

Chuck Norris nemrég ünnepelte a 84. születésnapját, de ez sem állítja meg abban, hogy akciófilmekben szerepeljen.

...svg content...Fotó: YouTube/Quiver Distribution
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Chuck Norris a valaha volt egyik legnagyobb legenda, akikről ezrével készültek mémek. Számos filmben szerepelt, hol nagyobb, hol kisebb költségvetésűben, miközben a Walker, a texasi kopó című sorozatban szintén letette a névjegyét.

Már a 60-as évek végén filmezni kezdett, és onnantól kezdve nem volt megállás számára. Azon szerencsések közé tartozik, akik együtt dolgozhattak Bruce Lee-vel, a tragikusan fiatalon elhunyt harcművész legendával. Norrist is mélyen érintette Bruce korai halála, aki még mindig élhetne, akárcsak a fia, a szintén hirtelen elment Brandon Lee. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A 80-as években még nagyobbat ment Norris, a Delta kommandó volt az egyik legismertebb filmje akkoriban. A folytatás sem váratott sokat magára a 90-es évek hajnál, de az Ütközetben eltűnt szintén szépet ment, tömegével kölcsönözték ki ezeket a videokazettákat.

A 90-es évek közepe után már nem volt olyan aktív, kevés filmben szerepelt, majd 2012-ben visszatért a Feláldozhatók folytatásban a többi nagy öreg mellett. Most, 12 évvel később pedig az Agent Reconban vállalt főszerepet 84 évesen.

A sztori szerint egy titkos katonai munkacsoport idegen technológiával kísérletezett, majd a csapat odaérve egy ismeretlen lénnyel találkozik, aki rendkívül erős és gyors. Egyik különleges képessége, hogy képes irányítani egy sereg agy nélküli harcost, akik komoly gondokat okoznak Norriséknak.