Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Exatlon-Franciska vallomása, hogy szerinte miért sérült meg súlyosan

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. március 12. - 23:04

Volt ideje azon gondolkodni, hogy vajon miért sérülhetett meg, ami végül az Exatlonjának végét jelentette Dominikán.

Franciska számára drámai módon ért véget az Exatlon, mert noha mindent beleadott, hogy visszatérhessen, kiderült, hogy túl súlyos a lábsérülése. Több szalagja is elszakadt, így az orvosok nem engedték tovább.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Krisztián rendkívül elismerő szavakat mondott róla, miközben megdöbbentő részletek derültek ki a bajnok korábbi sérüléseiről. A Gelencsér Timinek adott interjújában arról is beszélt, hogy mi lehetett az oka a legutóbbi súlyos sérülésének.

„Fejtegettem, tudtam, hogy jó lelki állapotban vagyok, szóval biztosan nem ide kellett visszavezetnem, hogy fejben nem lettem volna ott. Egyszerűen ez egy baleset volt, megcsúsztam. Ezzel nem is tudtam volna számolni, előre sem.”

„Most már arra gondolok, hogy… lehet, hogy a jóisten, vagy az univerzum, ki hogyan fogalmazza, ennek oka volt, lehet, hogy külső oka volt. Lehet, hogy ideáig tartott a feladatom az Exatlonban, és lehet, hogy a játékra mostantól kezdve nincs szükségem rá, itt befejeztem az utamat.”

Curtis hivatalosan is válik

„Lehet, hogy ha innen kimegyek, akkor egy teljesen új lehetőségeknek a halmaza fog talán várni engem. Én ebben hiszek, mert úgy érzem, hogy tiszta vagyok, tiszta a lelkem és igazából adni akartam.”

„Tehát tulajdonképpen tőlem most nem elvettek, hanem utólag úgyis rá fogok jönni, hogy ez miért történt így, és hiszek abban, hogy minden okkal történik, de nem fogom magamat ostorozni, mert érzem, hogy ott voltam szívben és lélekben is.”