Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Ezzel a poszttal üzent a súlyos sérülés miatt kiesett Exatlon-Franciska

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. március 14. - 02:09

Franciska már nem lehet versenyben az Exatlonban, de a kapcsolatot ugyanúgy tarthatja a követőivel, akikből elég sok lett a műsor ideje alatt.

Franciskát összességében mindenki kedvelte az Exatlonban, miután mindent beleadott és sokszor a hátán cipelte a csapatot, amikor az gyengébben teljesített. Lelkileg ugyancsak sokkal járult hozzá ehhez, nélküle messze nehezebb lett volna a bajnokoknak.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Az Exatlon egyúttal azt is jelentette számára, hogy változtatnia kell, mert az utóbbi időben a konditermes edzések világában mozgott, ami jóval kötöttebbé tette őt, mint a karrierje során. Még saját magát is meglepte, hogy milyen robbanékony, tehát a teste hamar reagált.

Sokat gondolkozott azon, hogy minek volt betudható a második sérülése, mert lelkileg akkor rendben volt, így hisz abban, hogy az égiek úgy határoztak, hogy számára ez az út az Exatlonban véget ért. A baleset olyannyira súlyos volt, hogy több szalagja is elszakadt a lábában.

Opitz Barbi új szexi képei egyenesen büntetnek, nagyon forró!

Egy ilyen sérüléssel nem lehetett folytatni a versenyt, amii furcsa lesz számára, hiszen két hónapon át a Dominika és Exatlion volt az otthona, illetve egyértelműen nyeri ment a szigetre. A közönség továbbra is kitart mellette, amiért természetesen végtelenül hálás.

„Nem adom fel! Megyek tovább, mosollyal az arcomon, még ha fáj is. Nem tudom kifejezni szavakkal mit jelent és mennyit, hogy ennyien hittetek bennem és ennyien szerettek. KÖSZÖNÖM MAGYARORSZÁG.”