Clouds
21 Budapest
Dollár
357,98 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
443,38 Ft
Bitcoin
23,026 $

Opitz Barbi új szexi képei egyenesen büntetnek, nagyon forró!

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyik pillanatról a másikra sokkolta az énekesnő a követőit, akik mindig számíthatnak Barbira, ha egy kis extra tartalomról van szó.

Az emberek többsége szinte „függővé” vált a közösségi médiában, érdekes lenne látni, hogy egy ember átlagosan hány percet tölt el az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren vagy épp a TikTokon, ami szintén hatalmas népszerűségnek örvend.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Észre sem vettük, és a közösségi média a DNS-ünk részévé vált, ami nélkül nem tudunk élni. Ennek vannak előnyei, de egyúttal hátránya is, mint minden másnak az életben. Hatalmas befolyással bírnak ezek a tartalmak, amiket jobb helyén kezelni.

Magyarországon is úgy tört be a trend, hogy azt igazán észre sem vettük. Százezrek követik a különböző sztárokat, akik igyekeznek extra tartalmakat megosztani magukról, hiszen nagyon nagy a verseny odakint.

Gáspár Virág pasijának reakciója mindent visz, Győzike sem bírta ki

A közel 275 ezres követőtáborával Opitz Barbi az egyik legjobb név, aki maga a csoda ezen a platformon, hiszen kivételes énekesnő, szexi és fiatal. Ez egy olyan kombináció, ami már önmagában komoly előny.

Az pedig csak a ráadás, hogy milyen jól állnak rajta a különböző ruhák, mint például ez a fekete szett, ami pár óra leforgása alatt több mint 8 ezer likeot ért. A kommentelők ezúttal is sokkolva érezhették magukat.