Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Gáspár Virág pasijának reakciója mindent visz, Győzike sem bírta ki

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 12. - 04:40

Úgy tűnik, hogy Győzike és Krisztián nagyon jó párost alkotnak, de most kiderül, hogy Virág barátja mennyire tud titkot tartani.

A LifeTV új műsorában az egész Gáspár-család szerepet vállal, mármint Győzike részéről, mivel Zsolti külön utakon mozog és egy ideje nincsenek túl jóban. A testvért valamilyen szinten Virág barátja, Krisztián helyettesítheti.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A fiatal srácnak még szoknia kell a kamerákat, ezt jól látni, de ha belejön és elengedi magát, akkor az egyik legszórakoztatóbb figurája lehet a sorozatnak. Győzike mellett erre minden esélye megvan, akit soha nem kell félteni.

Sokat vannak együtt, és most személyi edzőnél jártak, aki nem kicsit nyűgözhette le a fiatal fiút, csak Virág meg ne tudja… „Fuuu, miből van ez?!” – tette fel a költői kérdést Krisztián, amire Győzike is ráharapott.

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

„Krisztián! Krisztián!” – szólt oda Győzike, majd megkérdezte tőle, hogy ki adott neki erre engedélyt. „Tükörben láttam, véletlenül…” – magyarázkodott Krisztián, majd a showman azt mondta, ha megcsalná Beát, akkor… „Ha megcsalnám Beát, márpedig nem fogom… akkor nekem ilyenek az ideáljaim, Bea is tudja.”

„Nagyon szeretem azokat, akik szanaszét vannak… így, oh my beuty and the a forma, and the kategória…” – csillogtatta meg nyelvtudását a sztár. A LifeTV műsorában azt mondta, neki a személyi edző a top, és most kiderül, hogy Krisztián vele van, vagy ellene, mert ha elárulja…

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.