Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezek után kész csoda, hogy ilyen erővel volt képes teljesíteni, hatalmas amit letett asztalra, de most újabb operáció vár rá.

Benne volt a levegőben, hogy Franciska nem fogja tudni folytatni, noha az orvosok eleinte azzal számoltak, hogy egy rövidebb pihenő után visszatérhet. Időközben már mankó nélkül is közlekedni tudott, majd jöttek az újabb vizsgálatok.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Palik László ezt követően jelentette be a rossz hírt, miszerint Franciska nem folytathatja tovább, mert két bokaszalagja is elszakadt, és más sérülései is vannak a lábában. Döbbent arcokat láthattunk a bejelentés után, Anna például zokogva fogadta a hírt a kihívóknál.

Franciska Gelencsér Timivel beszélgetett, amelynek ideje alatt megtudhattuk, hogy milyen más sérülései és operációi voltak a bajnoknak. Hamarosan egy újabb műtét várhat rá a sérült bokája miatt, ami ezelőtt egészséges volt.

„Volt igazából három vállműtétem, azt csavarozták, ott komolyabb gondok voltak. A térdemet is háromszor műtötték, ott is szalagszakadás, porcleválás. A legkomolyabb műtétem azt pedig a gerinccsavarozás.”

„Ott három csigolyám van stabilizálva, az a szegmentum egyáltalán nem hajlik, úgyhogy nekem újra kellett tanulnom azt a mozgásformát, mivel teljesen más részen kapja a gerincen a terhelést, már csak ott is, ahol állok, nemhogy még judózzak vele.”

„Sikerült ebből is felállnom és utána még nagyon sok világkupán érmet elérnem. Azt gondolom, hogy engem a sérülések addig ameddig… nem akarom kimondani, nehogy ilyen történjen, de amíg tolókocsiba nem kerülök, addig nem fognak hátráltatni hosszú távon.”

„Itt is azt éreztem, hogy magamhoz képest nagyon gyorsan gyógyulok, de a játékhoz képest sajnos ez kevés. Ez is újabb műtétre vár otthon.”