Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Exatlon-Ákos újabb akrobatikus mozdulata mindenkit lenyűgözött

Fotó: Instagram/Szarka Ákos
not image

Hujber Dávid

2021. március 15. - 03:14

Ákos sorra mutatja be az újabb és újabb akrobatikus mozdulatokat, amiket mind egytől egyig meg tudja tanítani az embereknek.

A bajnokok rövid időn belül két nagyon fontos játékost is elveszítettek. Közel voltak ahhoz, hogy újra nyugodtan várják a pénteki napot az elmúlt héten, de kiengedték a győzelmet a kezük közül, így nekik kellett párbajozni.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Ákos a legrosszabb statisztikával biztos résztvevő volt, aki mellé Krisztián választott ellenfelet. Danira esett a választása és a tapasztalt párbajos nem adott neki igazi esélyt. Ezzel véget is ért Ákos versenye az Exatlonban, majd nem sokkal később Franciskának is.

Ákos őszintén vallott arról, hogy mi volt közte és Franciska között, aki a drámai bejelentést követően szinte szóhoz sem jutott, csak zokogott. Egyikőjük sem gondolta, hogy ilyen hamar fognak újra találkozni….

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

„Remélem, Francival együtt jöttök haza, és most Te tudod benne tartani a lelket, mert most neki van szüksége rá. Két bajnok” – írta az egyik kommentelő Ákos új posztja alá, ami sokakat lenyűgözött, mivel egy új gyakorlatot mutatott be.

Egy nap sem telt el és már több mint négyezer like érkezett a képre, ahogy jobb kézzel alkarból, hasból és vállból kitartja magát. Egyszerűnek tűnik a mozdulat, de távolról sem az, erősebb hátizomra is szükség van hozzá.