18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Érdi bölcsődei botrány: további részletek kerültek napvilágra a gyermekbántalmazásról

Sokakat felkavart az érdi bölcsődében történtek, melynek kapcsán újabb részletek derültek ki.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kenny Eliason
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

További megrázó részletek kerültek napvilágra az érdi bölcsődében történt gyermekbántalmazásról, ahol egy nevelő munkaidőn kívül is bántalmazta a gyerekeket, és többször is munkára alkalmatlan állapotban jelent meg az intézményben.

A Pest megyei Érden működő önkormányzati bölcsődében történt gyermekbántalmazási eset egyre súlyosabb részletei kerülnek nyilvánosságra. A legfrissebb beszámolók szerint az érintett nevelő többször is munkára alkalmatlan állapotban jelent meg az intézményben, továbbá munkaidőn kívül is zaklatta a rábízott kisgyermekeket. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Tanúvallomások alapján a nevelő bevett gyakorlata volt, hogy erőszakosan kirángatta az a gyerekeket az ágyból. Kollégái „hangulatilag labilisnak és a gyerekekkel szemben agresszívnak” írták le. Egy alkalommal egy kislány száját celluxszal ragasztotta le, egy másik esetben pedig babzsákkal dobott fejbe egy kisfiút, akinek ennek következtében bevérzett a szeme.

A kisfiú édesanyja az Indexnek nyilatkozva elmondta, hogy állítólag fénykép és videofelvétel is készült a gyerekről, ám ezeket eddig senki sem mutatta meg neki. „A videofelvételt a mai napig nem láttam, nem áll rendelkezésemre, ami felháborító, mert nekem, mint szülőnek, jogom lenne megkapni” – nyilatkozta a bántalmazott kisfiú édesanyja.

A tanúvallomások szerint többször előfordult az is, hogy a nevelő a munkaidő kezdete előtt is bement az intézménybe. Ilyenkor látták rajta, hogy valami nincs rendben, és próbálták őt hazaküldeni, hogy pihenjen, ám a magas üzemanyagköltségekre hivatkozva végül bent maradt. Az eset kapcsán az Érdi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt rendelt el nyomozást.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.