Dobó Kata egyik kedvence előadója Majka, imádja a Belehalok című slágert

Fotó: Instagram/Köcse György
not image

Takács Petra

2021. október 22. - 19:00

A TV2 stábja Dobó Katával és Köcse Györggyel is készített egy anyagot a szombat esti élő műsor előtt a Dancing with the Stars 2-ben, ami ugyancsak humoros lett.

Ezen a hétvégén a magyar előadók lesznek a téma, ennek kapcsán készülhettek el a produkciók, így egy mindenki számára különleges este következik. Már nem kell sokat várnunk az élő műsorra, és arra, hogy megtudjuk, ki lesz a következő kieső.

Dobó Kata rendkívül közel volt ahhoz, hogy kiessen, Cooky után ők kapták a legkevesebb szavazatot egy héttel ezelőtt. Most itt az ideje a visszavágónak, hiszen a színésznő és partnere sokkal tovább szeretne jutni.

A TV2-vel készített videós interjú elején Kata elmondta, sok remek énekesünk és dalszövegírónk van, majd felcsendült Majka nagy slágere, a sztár egyik kedvence. Eddig ezt is csak kevesen tudhatták, Kata örömmel hallgatta a dalt, aminek a klipjét is magasan értékelte.

Majka a róla megjelent cikkek után tisztába tette a dolgokat, érdemes meghallgatni

Több más érdekességet is megtudhattunk a videós anyag ideje alatt. Sőt, még énekelni is hallhattuk Katát, akinek nagyon hamar beindultak a lábai, míg Gyuri folyamatosan énekelt vagy rappelt, amivel igencsak meglepte a partnerét.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.