DWS2: megvan az új kieső, Tóth Andi megrázóan jó volt, Dobó Kata majdnem búcsúzott

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 23:04

Sajnálatos módon ma este is el kellett köszönnünk az egyik versenyzőtől a Dancing with the Stars 2 negyedik élő show-jának végén.

Ez az emlékek éjszakája volt, már előre tudhattuk, hogy lesznek megható pillanatok, olyanok is, amikor előkerül a zsebkendő. Megannyi különleges momentum és megismételhetetlen pillanat tárult elénk, amik még a televízión keresztül is nagyon intenzívek voltak.

Az, amit ma este láthattunk a táncparketten, tökéletesen bemutatta, hogy a tánc több mint művészet, amely gyógyító hatással is bír, és olyan dolgokat képes kihozni az emberből, mint semmi más.

Erre jó példa Árpa Attila egészen hihetetlen produkciója, ami nem is kaphatott mást, mint maximum pontszámot. Ha lehetett volna több mint 10 pontot adni a produkcióra, akkor megadtuk volna, és valószínűleg a zsűri is.

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Stohl András sem bírta könnyek nélkül, és noha régóta ismeri Árpát, ez az oldala számára is új volt. Sorra jöttek az érzelmesebbnél érzelmesebb táncok, Cookyék is könnyeket csaltak az emberek szemébe, Ördög Nóri szintén meghatottan értékelt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.