Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Digitális és fizikai formában is kiadják az HBO The Last of Us sorozatát

Fotó: HBO
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ha égsz a vágytól, hogy fizikailag is a kezedben tarthasd a The Last of Us sorozatot, ez a te napod!

A kritikusok által is elismert videójáték-adaptáció ugyanis fizikai formátumban július 18-án, három háromórás különleges funkcióval lesz elérhető a nyáron, digitálisan pedig április 11-én debütál.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Az HBO The Last of Us sorozata, mely a Naughty Dog azonos című videójátékán alapul, sajnos véget ért az első évaddal, ám a második évad már garantáltan jönni fog, az HBO pedig most bejelentette, hogy július 18-tól lesz megvásárolható 4K Ultra HD, Blu-ray és DVD formátumban is.

Azt is elárulták, hogy a rajongók április 11-től digitálisan is megvásárolhatják a sorozatot. A The Last of Us teljes első évada tartalmazza mind a kilenc epizódot és közel három órányi különlegességet. A sorozat nem csupán népszerű, de a kritikusok által is elismert, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Rotten Tomatoes 96 százalékos értékelése.

A The Last of Us: The Complete First Season írója és executive producere Craig Mazin, az HBO Csernobil című sorozatának Emmy-díjas alkotója, valamint Neil Druckmann, a díjnyertes The Last of Us franchise alkotója és írója, a Naughty Dog társelnöke.

A sorozat a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készült (és készül), executive producerei pedig Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, valamint Rose Lam.