Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Eddig nem látott jelenetek a TV2 várva várt műsorából (videó)

A Password valami egészen újnak ígérkezik a magyar tévénézők számára, mely egyúttal Lékai-Kiss Ramóna visszatérését is jelenti a képernyőn.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sorra jelenti be a nagyobbnál nagyobb műsorokat, amik várhatóan komoly nézettséget fognak generálni. Már azt is tudhatjuk, hogy a Sztárban Sztár All Star évadot kap 2024-ben, tehát a korábbi szezonok legjobbjai, hírességei csapatnak össze egymással, és ez olyasvalami, amire régóta vártak a nézők.

Tóth Andi biztosan nem tér vissza, mert aláírt az RTL-hez, és az X-Faktor mentora lesz. Érdekes lenne tudni, volt-e ajánlata a Megasztárra és a Sztárban Sztárra, mert eddig sokat foglalkoztatta a TV2, amire a családjaként tekinthetett. Talán változott valami, és lehetséges, ezt már soha nem tudjuk meg. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A Megasztár szintén visszatér, ám még ennél is nagyobb hír, hogy 14 év után újra lesz Győzike Show. Új epizódokat kap a széria, ami a TV2-n lesz látható, és könnyen lehet, hogy ezzel a Gáspár-család visszatér a nézettségi csúcsra. Nagyon magabiztosak, és továbbra sem tudni, mely jelenetek megjátszottak és igaziak a részükről.

Azok, akik imádják a vetélkedőket, szintén nem fognak unatkozni, mert leforgatták a Password első magyarországi évadát. Lékai-Kiss Ramóna kapta meg lehetőséget arra, hogy a műsort vezesse, mely számára is jó kihívást jelenthetett. Nem egy sztár tűnik majd fel az epizódokban, ugyanis civilekkel játszanak együtt, hogy sok pénzt nyerjenek nekik.

Az előzetes alapján hatalmas izgalmakra, drámákra, és nem várt helyzetekre számíthatunk. Többek között Csuit is feltűnik a képernyőn sok más híresség mellett, és már nem kell sokat várnunk a debütálás pillanatára a TV2-n.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.