Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A videójátékban Ellie-t alakító színésznő is feltűnik a TLOU évadzárójában

Fotó: The Last of Us Part 1
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az HBO közzétett egy fotót a videójátékban Ellie-t alakító színésznőről, Ashley Johnsonról, aki mint kiderült, Ellie édesanyját fogja alakítani a sorozatadaptációban.

Újabb tisztelgés ez az HBO részéről a The Last of Us videójáték előtt: az első évadban sokféleképpen tisztelegtek az eredeti alkotás előtt, ám a széria első évadának utolsó részében kimaxolják: a videójátékokban eredetileg Ellie-t alakító Ashley Johnson ugyanis feltűnik az évadzáróban, Ellie anyukájaként.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Ha többet is megtudunk Ellie anyjáról, Annáról a sorozatban, úgy válaszokat kaphatunk sok Ellie-vel kapcsolatos kérdésre is. A játékban ugyanis bár megemlítik, hogy Anna nem sokkal Ellie születése után elhunyt, és Ellie egy üzenetet és egy rugós kést visel magánál anyja tiszteletére, ennyi az összes információ a karakterről.

A sorozat társalkotója, Neil Druckmann elárulta, volt néhány meg nem írt történet a kezünkben az olyan karakterekről, mint például Anna, melyeket a játékokban már nem tudtak felhasználni, megjegyezve, hogy különösen Anna története az, amit nagyon szeretne eljuttatni a rajongókhoz.

Druckmann a Rotten Tomatoesnak nyilatkozva elárulta:

“Vannak más történetek is, amik a játék megjelenése óta íródtak különböző projektekhez, és amik valamilyen oknál fogva nem valósultak meg. Amikor pedig Craig és én elkezdtünk beszélgetni a történetről és annak részleteiről, megemlítettem neki néhányat ezek közül, erre úgy nézett rám, mint egy rajongó, és azt mondta: “Ó, Istenem, ezeket képernyőre kell vinnünk, be kell vinnünk a sorozatba!”