Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Dancing with the Stars: Krausz Gábor és Király Linda párbajtánca nagyon dögös volt (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna a páros táncukat is teljesítették a Dancing with the Stars ötödik élő adásában.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor okozta talán a legnagyobb meglepetést a Dancing with the Starsban. Egyesek arra számítottak, hogy a Séfek Séfe sztárja hamar kiesik, de kiderült, hogy kiválóan táncol és sokan támogatják.

A zsűri is jó véleménnyel van róla, de nincs könnyű dolga, mert igen komoly riválisok vannak a mezőnyben. Egyre több az esély arra, hogy idén már férfi győztese legyen a műsornak, amire eddig nem volt példa. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Gábor és Mikes Anna párosa tökéletesen működik, viszont nekik is két tánccal kellett készülniük, ami óriási kihívást jelent. Gábor és Anna ennek a hétnek is úgy vágott neki, hogy 100%-ot akarnak nyújtani.

A párbajos produkció alatt Király Lindáékkal táncoltak, egyszerűen imádták a felkészülést. Messze nem párbajnak fogták fel, hanem egy örömtáncnak, amin belül csak jól fognak szórakozni.

Imádtuk, imádtuk és imádtuk! Az elmúlt évek egyik legjobb show-ja volt, végig szinkronban táncoltak, és semmi nem hiányzott, mialatt óriási volt a hangulat, bárcsak ott lehettünk volna a színpadon. A párbajt Lindáék nyerték a két extra versenyponttal, amivel elégedettek voltak. Ahogyan Gábor fogalmazott, eszméletlenül dögös Linda, aki szerinte is nagyot ment.