Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Több mint látványos bikiniformát villantott Sáfrány Emese

Sáfrány Emese eddig is topformában volt, de most úgy néz ki, mint egy profi strandröplabdás, sokan irigykedhetnek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese magánélete sem feltétlen úgy alakult, mint azt elképzelte, hiszen a gyermeke megszületése után tönkrement a kapcsolata. Sokan járnak ugyanebben a cipőben, és röviddel a gyermek világra jöttét követően elválnak, mintha mindez csak egy séma szerint történne a megszokott problémákkal.

Vannak, akiknek már azelőtt sem működött a kapcsolatuk, és a gyerektől várják a csodát, ami nem helyes. Mások pedig nem tudják kezelni a helyzetet, és a minőségi kommunikáció hiánya miatt szétmennek. Az sem ritka, amikor a férfi megcsalja a nőt, és ez az egyik lehető legdurvább tett, főleg, ha az már a várandósság alatt bevetkezik. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Ahogyan azt sem ritka, hogy a két pár a gyerek megszületésével rájön, számukra ez túl nagy feladat együtt, és mégsem illenek össze. Van pár forgatókönyv, viszont Emese erős maradt, és keresi azt a személyt, akivel leélheti élete hátralevő részét. Addig sem unatkozik, legutóbb az Ázsia Expressz forgatásán vett részt, amit nagyon élvezhetett.

Béres Anett volt a csapattársa, aki az egyik legjobb barátnője. Mindketten kiváló formának örvendenek, és láthatjuk, Emese lassan úgy néz ki, mint egy profi strandröplabdás, nagyon beszédesek ezek a vonalak, amik részben még a Sztárbox hatásai lehetnek.

„Elképesztően imádom a nyarat és a tengerpartot. Most kezdtem tervezgetni az idei nyaralást. Várom a tippeket hova érdemes elmenni kiruccanni.” – írta a posztjában Emese, akinek már több mint 130 ezer követője van az Instagramon, miközben 10 580 bejegyzésnél jár, ami az egyik legtöbb a hírességek között.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.