Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Ázsia Expressz: látványos szettben indult útnak Sáfrány Emese és Béres Anett (fotók)

Sáfrány Emese és Béres Anett már versenyben vannak, ezekben az órákban is küzdhetnek azért, hogy ne ők essenek ki először.

Fotó: Instagram/Béres Anett
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz új évadának versenyzői közösen, egyszerre indultak meg a Fülöp-szigetek felé, nem sokkal azután, hogy a TV2 bejelentette a mezőnyt. Kaptak egy kis időt arra, hogy felvegyék a kinti ritmust, megismerkedjenek a környezettel, majd eljött az a pont, amikor elkérték tőlük a mobiltelefonokat.

Mindenki tudta, hogy ez mit jelent, attól a pillanattól kezdve élessé vált a helyzet. Előtte Sáfrány Emese is posztol a forró Fülöp-szigetekről, prezentálván az aktuális formáját, amire nem panaszkodhat, a Sztárbox megtette a hatását. Béres Anettel versenyez a világ másik felén, aki remek hangulatban vágott neki a kalandnak. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Hozzájuk hasonlóan Tilla is „forgatott” egy kicsit, és gyorsan összebarátkozott a helyeikkel. Sőt, nagyon hamar életet is mentett, amiért külön dicséretet érdemel, viszont már ő is akcióban van, Stohl András a csapattársa. Az egyik legerősebb duó lehetnek, és könnyen lehet, biztos döntősök a bennük rejlő lehetőségek és tudás miatt.

Mindenkiben nagy lehetett az izgalom az indulásnál, már csak amiatt is, mert a műsor történetében most először szólhattak bele a rajtba a nézők. Szavazást indított a TV2, így egyes párosoknak könnyebben, másoknak viszont nehezebben indult az Ázsia Expressz, ami heteken át fog tartani odakint, és Tajvanban ér véget.

Emese és Anett egy igen laza, kényelmes szettet választott a nagy napra. Mindketten nagyon hasonló formában vannak, Anett szempontjából ez még inkább dicséretes, hiszen nem egész két évvel ezelőtt nagyon súlyos sérülést szenvedett, ami akár az életébe is kerülhetett volna. Sőt, nemrég még csavarokkal a hátában élt, komoly fájdalmakkal közepette.