Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Vonatra szállt egy 16 éves lány, azóta sem találják

A rendőrség Mézes Laura ügyében indított nyomozást, miután a lány április 30-án eltűnt, és továbbra sem találják.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb fiatal lány tűnt el, akit Mézes Laurának hívnak, és még mindig csak 16 éves. Április 30-án veszett nyoma, amikor a mezőtúri vasútállomásról Budapestre utazott, de nem tudni, jelenleg hol tartózkodik, és egyelőre a rendőrség sem találja.

A police.hu azt írja, a kiskorú 162 cm magas, szemüveges, szőke haja váll alá érő, kék szemű, sportos testalkatú. Bal alkarján „love dad” és egy végtelen jel látható. Bárki, aki információval rendelkezik a fiatal lányról, az jelentkezzen személyesen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Fotó policehu

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.