Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Kiszel Tünde: „Donatellám büszke vagyok rád és nagyon szeretlek”

Kiszel Tünde továbbra is nagyon büszke a lányára, Hunyadi Donetallára, aki a Dancing with the Stars egyik sztárja.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella között nagyon szoros a kapcsolat, hiszen a legjobb barátok is. Tünde igyekszik minden fontos kérdésben tanácsot adni a lányának, így például a pasik kapcsán is, de közben Dontella egy nagyon határozott nő.

Még mindig csak a 20-as éveiben jár, diplomás fiatal, aki úgy döntött, igent mond a Dancing with the Starsra. Izgatott volt a kihívás miatt, viszont majdnem kiesett az első élő adásban, amiért nagy kár lett volna. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Azóta is voltak necces helyzetei, és ezen a hétvégén minden eddiginél jobbnak kell lennie, mert már csak nagyon erős párosok veszik körül. Ha ismét egy női versenyző távozik, komoly esély nyílhat arra, hogy most először férfi győztese legyen a műsornak.

Kiszel Tünde nagyon büszke

Tekintve, hogy milyen teljesítményt nyújt Marics Peti, Krausz Gábor és T. Danny, ez szinte borítékolható. Mindenesetre izgalmas lesz látni, hogyan alakul a folytatás, aminek Donatella is a részese.

Tünde rendkívül büszke a lányára, aki már nincs messze attól, hogy dobogós legyen. Arra is jó esélye nyílhat, hogy a legjobb női táncosnak mondhassa magát az idei szériában, amiben Radics Gigi akadályozhatja meg.

„Istenem, tele van a szívem hálával és szeretettel! Izgalmas, felejthetetlen és csodálatos este volt tegnap a Dancing with the Stars a TV2 táncos show-műsora! @gigiradicsofficial @dinibodi Donatellám büszke vagyok Rád és nagyon szeretlek!” – írta a posztjában Tünde.