Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Will Smith alig öregszik, itt a bizonyíték

Will Smith azon kevesek egyike a világsztárok közül, akin alig látszik az öregedés, nagyon jól tartja magát.

...svg content...Fotó: Will Smith amerikai színész, rapper a Gemini Man című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. október 6-án. A filmet október 11-től vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Nina Prommer
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Will Smith egy igazi színészlegenda, botrányok ide vagy oda. Nem lehet azt mondani, hogy minden idők legjobb színésze, bár ez szubjektív, viszont tény, rendkívül szórakoztató, és nemcsak akciósztárként mutatta meg, mire képes, mert drámai szerepben is letette a névjegyét, méghozzá nem is akármilyen módon.

A 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, csak úgy kapkodtak érte a stúdiók, mindenki vele akart dolgozni. Akkoriban nemigen lehetett találni nála közkedveltebb figurát, az emberek szabályosan megőrültek érte. Az a pár év fergeteges lehetett számára, és egyúttal talán sok is a világhírnévvel. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Most pedig már ott tartunk, hogy az 1985 óta aktív sztár az 56 születésnapjára készülhet, de mivel jól tartja magát, fiatalos, a 60-as éveiben sem lehetnek gondjai. Volt már elhízva is, viszont megmutatta, milyen formába képes hozni magát, és a Bad Boys legújabb részére is formába lendült, amit nem nehéz kiszúrni.

Smith imád forgatni, Martin Lawrence pedig az egyik legjobb barátja, aki sok kritikát kap a megjelenése miatt, miután van rajta pár plusz kiló. Sajnos a közösségi médián keresztül nehéz megállítani ezt a folyamatot, és Smith is sokat tudna erről beszélni, mert a botrányai után őt is megpróbálták tönkretenni.

Szerencsére nem sikerült, és már pörög az új Bad Boys, melynek kapcsán megosztott magáról egy fotót Smith, aki akár 20 évet is letagadhatna a korából. Senki nem mondaná meg róla, hogy már az 56. életévének megünneplésére készül, nagyon rendben van.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.