Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Cristiano Ronaldo állítólag a Barcának is felajánlotta szolgálatait

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint Ronaldo ügynökei többek között a Barcelonát is megkeresték, ami egy abszurdnak tűnő pletykának tűnik a madridos karrierje után.

Ronaldo nagyon fiatalon szerződött a Manchesteri Unitedhez, még 20 éves sem volt, amikor Sir Alex Ferguson úgy döntött, lehetőséget ad neki. Akkor még senki sem sejthette, hogy minden idők egyik legjobb játékosa érkezett meg Angliába.

A portugál nagyon hamar bizonyította, hogy különleges dolgokra képes, és hatalmas benne a potenciál. Végül mindent megnyert, amit csak lehetett, és ugyanezt tette később a Real Madridnál is, ahol még nagyobb sztárrá vált.

Meglepő módon úgy döntött, hogy a Juventus játékosa lesz, ahol a Bajnokok Ligája győzelem kimaradt a körből, majd jöttek a hírek, miszerint távozni akar. Egye pletykák szerint a Manchesteri Citynél is beajánlotta magát, ami igaz lehetett, mert kiderült, hogy tárgyaltak egymással.

A City azonban nem tett érte ajánlatot, míg a United lépett az ügy érdekében. Állítólag már hónapok óta tárgyaltak egymással, de nem volt egyértelmű, hogy hol fog kikötni Ronaldo. A Sport a Catalunya Rádióra hivatkozva azt írja, Ronaldo ügynökei nemcsak az egyik ősi riválist keresték meg.

A hírek szerint a Barcával is egyeztettek, ami még abszurdnak tűnhetne, de a futballban nincs lehetetlen. Nehéz lett volna elképzelni Ronaldót a Camp Nou-ban, ahol Messi helyét vehette volna át, bár a megkeresés még akkor érkezhetett, amikor úgy tűnt, hogy az argentin legenda maradni fog.

Fordulat: leállította a Real Madrid a tárgyalásokat a PSG-vel Mbappéról

A Catalunya Rádióban elhangzottak szerint Ronaldo felajánlotta a szolgálatait a Barcának, és ne feledjük, hónapokkal ezelőtt azt pletykálták, hogy az új elnök, Laporta bedobta a portugál nevét, akit megszerezhetnének.

Ennek ellenére a mostani információk szerint a Barca egy pillanatig sem habozott, azonnal visszautasította a lehetőséget. Valami talán valóban lehetett a háttérben, arról is pletykáltak, hogy Ronaldo visszatérne a Real Madridhoz, de a fővárosiak nem kértek ebből.