Fordulat: leállította a Real Madrid a tárgyalásokat a PSG-vel Mbappéról

Fotó: Twitter/ Paris Saint-Germain
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 30. - 19:26

Lehetséges, hogy a Real Madridnál betelt a pohár, és inkább várnak januárig, amiikor szabadon aláírhatnak Mbappéval.

Az elmúlt napokban főként Ronaldo manchesteri visszatéréséről szóltak a hírek, majd miután minden hivatalossá vált, a futball népe ismét a PSG-re, a Real Madridra és Mbappéra kezdet el figyelni. A franciák két ajánlatot is küldtek, de egyikkel sem volt elégedett a párizsi sztárcsapat.

Mbappé nyugodt maradt, ez jól látszott a vasárnapi mérkőzésen is, amikor két remek gólt szerzett a Reims ellen, és a negyedik fordulót is behúzták, miközben Messi bemutatkozott a PSG színeiben, bár egyelőre sokat nem tett hozzá a játékhoz.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Real Madrid egy harmadik ajánlattal készülhet, és fontolgatják a 200 millió eurós összeget, annak ellenére, hogy januárban már ingyen írhatnának vele alá, és Mbappé mindenképpen velük akarja folytatni.

Az RMC Sport arról számolt be, hogy az átigazolási időszak vége előtt a Real Madrid még mindig nem tett következő ajánlatot, amire kedd éjfélig van ideje, máskülönben várniuk kell. A második ajánlat 170+10 millió euróról szólt, bár a PSG ezt hivatalos formában egyelőre nem utasította vissza.

Ugyanakkor nem hajlandóak ekkora összegért elengedni a franciát, majd jött a hír, miszerint a Real Madrid leállította a tárgyalásokat. Az RMC Sport szerint a Párizsban jelenlévő madridi képviselők tudatták az illetékesekkel, hogy leállították a folyamatot.

A francia lap azonban nem zárja ki, hogy kedd estig, az átigazolási szezon végéig lesz még egy fordulat az ügyben. A PSG terve változatlan, még mindig abban reménykednek, hogy valahogy meghosszabbíthatják Mbappé szerződését. A hírek szerint újabb ajánlatokat tehetnek a csatárnak, míg a Real Madrid azon lesz, hogy mindezt megakadályozza. Kedd éjfélig semmit sem zárhatunk ki, Messi és Ronaldo átigazolási is bizonyítja, a futballban nincs lehetetlen.