Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Nagyon nagy formában van Cristiano Ronaldo kedvese

Georgina Rodríguez semmit sem bíz a véletlenre, nagyon elegánsan és sportosan öltözködik, mindkettőt szereti.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Noha Cristiano Ronaldo elhagyta az európai futballt, élete egyik legszebb időszakát éli Szaúd-Arábiában. Folyamatosan kezdő, csapatkapitány és szórja a gólokat, aminek a válogatottban is örülnek.

Örülnek, hiszen Ronaldo így nagy formában van, és ez a válogatottban szerzett góljaira is igaz. Folyamatosan eredményes, közel 40 évesen is a csapat egyik húzóembere, és ott akar lenni a jövő évi Európa-bajnokságon. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Erre minden esélye megvan, akár még arra is, hogy legyen egy utolsó világbajnoksága. Pláne nagyot szólna, ha megnyerné valamelyik tornát, elvégre világbajnoki címe még nincs, addig Messiek igen.

Ronaldo odahaza is boldog, egy csodálatos barátnő várja, aki rendkívül vonzó. Georgina Rodríguez sokat tesz azért, hogy csúcsformában legyen, és mindenki láthatja, valamit igen jól csinál, mert kivételes vonalakkal rendelkezik.

Imádja a divatot, modellként különösen, miközben ügyesen ötvözi az eleganciát a sportossággal. Milliók irigykednek Ronaldóra, hogy ilyen kedvese lehet, de azok sincsenek kedvesen, akik Ginára irigyek.