Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Győzike trendi frizurát csináltatott magának (videó)

Győzike mindig is híres volt arról, hogy saját trendet követ, senki sem öltözik nála látványosabban a sztárok világából.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A Gáspár-család nagyon is odafigyel a frizurájára, nemrég számolhattunk be Gáspár Bea új hajáról, ami megint jól sikerült. Fiatalodott is tőle pár esztendőt, így még inkább örülhet a végeredménynek A Konyhafőnök VIP egykori győztese, aki azóta még nagyobb tapasztalatra tett szert.

Gáspár Evelin ugyancsak otthonosan mozog a konyhában, de sokkal inkább merült el a divat világában. Egyre látványosabb és izgalmasabb szettekben látni őt, amire büszke lehet, akárcsak a formájára. Rengetegen szeretnének hasonló formát, és az is észrevehető, hogy mostanában megint támadják, egyszerűen irigyek rá. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Gáspár Virág szintén jelen van a közösségi médiában, de kevesebbet szerepel, akárcsak a tévében. Ez a Gáspárék című sorozat miatt változhat, bár egyelőre nem tudni, hogy elvállalja-e a forgatásokat, ahogyan Evelin esetében sem. Vannak még kérdőjelek, viszont nagyobb az esély arra, hogy ott lesznek a lányok.

Gáspár Győzőtől pedig már hozzászokhattunk az extravagáns stílushoz. Imádja a flitteres dolgokat, és nemrég 118 kilóról fogyott le, most már jól érzi magát a bőrében, jó formában kezdheti meg a forgatásokat a TV2-vel. Részben emiatt is fogyhatott le, plusz egyszerűen szégyellte a testét.

Győző gyakran jár fodrászhoz, kényes a hajára, és noha már ő is az 50-es éveiben jár, nem ritkább a haja. Szerencsés genetikával rendelkezik, és most pláne megértül, hogy a hosszú évek alatt figyelt a hajára. Ha kíváncsiak vagytok Győzike legújabb frizurájára, akkor erre a linkre kattintatva megnézhetitek korlátozott ideig.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.