Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Tóth Andi ennél vonzóbb már aligha tudna lenni (fotók)

Tóth Andi továbbra is nagyon érzi és érti a divatot, így elég kézenfekvő volt számára egy saját márka létrehozása.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi régóta tagja a sztárok világának, és még mindig csak a 20-as éveiben jár. Ez is megmutatja, mennyire fiatalon nyerte meg az X-Faktort, ahová 10 év eltelte után tér vissza, méghozzá nem is akárhogyan. Már korábban is pletykáltak arról, hogy Andi csatornát válthat, de sokan legyintettek erre.

Mivel régóta volt a TV2 tagja, számtalan műsorban szerepelt, és sokat köszönhet a csatornának, mi sem gondoltuk, hogy ebből mostanában lehet egy éles váltás. Márpedig lett, amivel követte Majkát és Pápai Jocit, bár kettejük közül csak a rapper lett mentor az X-Faktorban, ami igen komoly meglepetést okozott. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Sokan biztosak voltak abban, hogy Joci is mentor lesz, kiegészülve Curtisszel, aki végül a Megasztárnál sem lehetett zsűritag. Érdekes lett volna egy Andi-Majka-Curt-Joci zsűricsapat, ami talán még nagyobb nézőszámot vonzott volna, már csak Majka és Curtis néhol viharos közös múltja miatt is.

Az RTL azonban úgy döntött, hogy két vonalról vonzza be az igazán fiatalokat, mert Valkusz Milán lett az egyik új zsűritag, Az ő személye a legnagyobb meglepetés, míg Andi egykori győztesként ül majd ott, és válogat a versenyzők közül, akikkel biztosan lesznek vitái, efelől kétségünk sem lehet, akárcsak a többiek esetében.

Andi élvezi a jó időt, és mint mindig, nagyon stílusos, és nem mellesleg kiváló formában van, sokan irigykednek rá emiatt is. Ennél vonzóbb aligha lehetne, és a bókok sem maradhatnak el, szinte futószalagon érkeznek hozzá, bár ez már kevésbé okozhat meglepetést, általában ez a helyzet vele.