Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

6 éves lett Cristiano Ronaldo kislánya (fotók)

Nagyon aranyos fotók láttak napvilágot Cristiano Ronaldo 6 éves kislányáról és a portugál világsztárról.

Fotó: Instagram/Cristiano Ronaldo
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo 40-hez közeledvén is nagyon aktív a futballban, és esze ágában nincs visszavonulni. Sőt, azon dolgoznak az Al Nassrnél, hogy új szerződést kínáljanak neki, és talán még ennél is több pénzt kereshet.

Tekintve, hogy a hátán viszi a csapatot és legutóbb is betalált, illetve mekkora marketingértékkel bír, nem kizárt, hogy növelik a fizetését. Jelenleg is a világ legjobban fizetett játékosa, és nincs abban semmi rossz, ha a karrierje vége felé ekkora összegekre nem mond nemet. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Európában már mindent megnyert, már csak a világbajnoki cím hiányozna számára, amit Lionel Messinek megvan. Az sem kizárt, hogy Ronaldo két év múlva is elég fitt lesz még ahhoz, hogy szerepeljen a tornán.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, az viszont biztos, hogy olyan gyorsan nőnek Ronaldo gyermekei, mint a gomba. Mindig is nagy családot szeretett volna, többek között ez is megadatott számára, és nagyon boldog a gyerekei miatt.

Ezúttal a kislánya ünnepelte a 6. születésnapját, természetesen családi környezetben. Ronaldo szeme fénye, és noha mintha csak tegnap lett volna a születése, most pedig már ott tartunk, hogy 6 éves.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.