Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Ronaldo szerelmének idomai is megérdemelnének egy aranylabdát (fotók)

Egyértelműen az egyik legvonzóbb nő Georgina Rodríguez, és nemcsak a futballfeleségek között, bár ez nem teljesen igaz, mert továbbra sem házasok.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ettől függetlenül egy fedél alatt élnek évek óta, hogy Ronaldo gyermekei az édesanyjukként tekintenek rájuk. Sőt, közös gyermekeik is vannak, és eggyel többen lennének, ha nem történik tragédia a szüléskor.

Ronaldo és Georgina nem élt át hasonlót ezelőtt, mindenkit megrázott a hír. Kivétel nélkül mindenki a részvétét fejezte ki feléjük, ami ugyancsak segíthetett a gyász feldolgozásában, mely sosem könnyű. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nem feledik a kicsit, emléket is állítottak számára, aki odaföntről figyelheti a szüleit és a testvéreit. Igazi mintaapuka Ronaldo, akinek a család az első, és mindent megtesz értük, ami lehetséges, sok időt tölt velük.

Továbbra is a futball szerelmese, és láthatjuk, hogy még 40-hez közel is nagyon top. Egészen nyugodtan lehetne jelölni az aranylabda-szavazáson, akárcsak ennek modell verziójára Georginát, aki fergetegesen jól néz ki.

Most épp egy feszülős farmerben prezentálta aktuális formáját, ami láttán sokan tapsolni kezdtek, még a nők is. A több mint 52,3 millió követőt számláló sztár nagyon jól érezheti magát a bőrében, amit el tudunk hinni.

Olvasd el ezt is: Nincsenek szavak Kocsis Alexandra idomaira

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.