Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Marco Rossi a magyar szurkolóknak üzent

Marco Rossi szövetségi kapitány fontos üzenetet fogalmazott meg a magyar szurkolók számára, nem sokkal a soron következő Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a nyári németországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerethirdető sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2024. május 14-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan ismét pályára lépet a Marco Rossi vezette magyar válogatott. Kevesebb mint egy hónap múlva startol az Európa-bajnokság, amire Rossiék egyenes ágon jutottak ki, és erre igen rég volt példa. Márpedig megtörtént, és ez a csapat bárki számára komoly kihívást tud jelenteni, efelől kétségünk nincs.

Rossi, aki a Puskás Arénában nézte végig a Magyar Kupadöntőt és tett egy komoly fogadást az Eb-re, ezúttal a szurkolóknak üzent, akik a 12. ember a pályán. Ők azok, akik nélkül aligha jutott volna ki a kontinenstornára a csapat, és ezzel mindenki tisztában van. Megbecsülik a szurkolókat, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy éles körülmények között lássuk a magyarokat. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Az Európa Bajnokságra való felkészülés kezdete már itt van a nyakunkon. A válogatottnak ez zsinórban már a harmadik, számomra pedig a második részvétel. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy ismét egy ilyen kiemelten fontos eseményen képviselhetem Magyarországot a csapatommal!” – üzent az Instagram oldalán Rossi.

Bárhogyan is alakuljon a következő időszak, Rossi a megfelelő megoldás, és reméljük, a világbajnokságra is kijuttatja a csapatot. „Tudom, hogy most is, mint korábban mindig, támogatni fogtok bennünket, otthonról, a szurkolói zónákból, és a stadionokból is. Ezúttal is minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy legyen okunk együtt ünnepelni! Hajrá magyarok!”