Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Közelebb állhat a szívrohamot kapott Eriksen visszatérése, mint gondolnánk

A dán Christian Eriksen (b) és a finn Paulus Arajuuri a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának elsõ fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA pool/Friedemann Vogel
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Bár a Serie A szigorú egészségügyi szabályai miatt az Internazionale színeiben már biztosan nem fog pályára lépni, Christian Eriksen mégis a visszatérésre készül.

Mint ismeretes, Christian Eriksen a nyári Európa-bajnokság során esett össze a pályán és mint kiderült, ezt hirtelen szívleállás okozta. Először mindenki számára nagyon sokkoló élmény volt, ugyanis néhány másodpercig Eriksen élettelen volt.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Simon Kjaer, a dán válogatott csapatkapitánya azonnal megkezdte az újraélesztését, majd a gyorsan kiérkező orvosi stáb vette át a műveletet, amelynek köszönhetően sikerült megmenteni Eriksen életét, aki azóta egy pacemakert kapott.

Éppen ebből kifolyólag azonban a Serie A-ban már nem fog pályára lépni a dán játékmester, az Inter már a pótlásáról is gondoskodott éppen ezért Hakan Calhanoglu személyében. A 29 éves Eriksen azonban még nem kíván visszavonulni, hanem a visszatérést fontolgatja.

Már korábban a német sajtó is beszélt arról, amit most a spanyol Fichajes is megerősítette, hogy Christian Eriksen egy érzelmes visszatérés keretében az Ajax játékosa lehet ismét, ahol felfigyelt rá korábban Európa topfutballja.

Az amszterdami együttesnél robbant be igazán a köztudatba, ahol 2009 és 2014 között játszott és most a sajtóértesülések szerint jöhet a második karriere, ugyanis a holland egészségügyi szabályok nem annyira szigorúak, mint a többi bajnokságban.

Kérdés azonban, hogy milyen transzfer kereteiben fog sor kerülni erre, a Fichajes szerint elképzelhető, hogy felbontja Eriksen szerződését az Inter, hogy ingyen tudjon igazolni az Ajaxhoz és így létrejöjjön az álomvisszatérés.