Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Berki Krisztián édesanyja: könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat

Fotó: Intsagram/Berki Krisztián
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Állítása szerint erről semmiképp sem lehetett volna lebeszélni a fiát, annyira makacs volt, s végül tönkretette a szívét.

Közeleg Berki Krisztián halálának első évfordulója, ám az édesanyja a mai napig nem tudja elhinni, hogy szeretett fia nincs többé. Elmondása szerint naponta érzi a jelenlétét, néha pedig beszél is hozzá, egyúttal azt gondolja, ma már tisztábban lát bizonyos dolgokat.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

„Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat!”

– mondta.

Állítása szerint erről semmiképp sem lehetett volna lebeszélni a fiát, annyira makacs volt, s végül tönkretette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés az életében, mert ő úgy gondolta, hogy „amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában” – írta a Kiskegyed.

„Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem”

– fogalmazott a megtört édesanya.

A Magyar Nemzet megírta korábban, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-kereskedelem gyanújával indítottak eljárást. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azóta sem közölték, mi vezetett a celeb halálához.