Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Ennyit változott közel 25 év alatt a Baywatch szexi sztárja

Fotó: Instagram/ Donna D'Errico
not image

Hujber Dávid

2022. január 17. - 03:09

Donna D’Errico még mindig nagyon szexi, hiába telt el a szereplése óta majdnem 25 év, ami számára is megadta a nagy lökést a karrierjében.

A Baywatch minden idők egyik legnagyobb sorozataként vonult be a történelembe, aminek hatására még Balatonon is mindenki életmentő akart lenni. Hatalmas befolyással bírt a sorozat, sok millióan követték figyelemmel az eseményeket, nemcsak az államokban.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Nyilván a legnagyobbat az Egyesült Államokban ment, és az emberek imádták a helyszínen figyelni a kaliforniai forgatásokat. Sokan csak emiatt utaztak el az államba, hogy élőben láthassák ezeket a sztárokat.

Azok a hírességek, akik sok epizódban szerepeltek, egyrészt nagyon jól kerestek, másrészt mindenhol felismerték őket. Azok sem panaszkodhattak, akiknek csak néhány rész jutott, akkora volt a sorozat nézettsége.

Exatlon Hungary All Star: új szabályok lépnek érvénybe, és jönnek a meglepetések

Donna D’Errico is azon szerencsések közé sorolhatja magát, aki szerepet kapott a sorozatban, és noha már 53 éves is elmúlt, még mindig nagyon jól áll rajta a piros szerelés. Sőt, bizonyos szempontból még vonzóbb, pedig azóta eltelt közel 25 év, tehát több mint két évtized.

Lapozó: 1 2