Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,61 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
443,68 Ft
Bitcoin
44,505 $

Azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás

A csatorna egy közleményben erősítette meg a műsorvezető távozását.

Fotó: ATV
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ATV egy, a 24.hu részére megküldött közleményben számolt be arról, hogy Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból.

Megjegyezték, a műsorvezető a csatornán futó külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn lesz, a közleményt pedig azzal zárták, hogy Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

„Az ATV hírosztálya köszönetet mond a műsorvezetőnek az elmúlt években nyújtott munkájáért”.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az ATV vasárnap egy közleményben jelentette be, hogy Gajdos Tamás műsorvezető aznap nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, noha a csatorna etikai kódexe előírja, hogy a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk.

A történtek nyomán pedig az ATV azonnali hatállyal fegyelmi eljárást indított ellene, miután Gajdos Tamás nem először szegte meg a vonatkozó szabályokat. Korábban, még június végén Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, amikor is Gajdos Tamás szintén nem jelent meg a stúdióban.

Később a műsorvezető az ügy kapcsán azt mondta, lerobbant az autója, s fél órával az adáskezdés előtt jelezte a hírigazgatónak, nem biztos, hogy odaér a műsorkezdésre.