Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Az ATV fegyelmi eljárást indított Gajdos Tamás ellen

Erről az ATV számolt be vasárnap.

Fotó: ATV
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ATV egy közleményben jelentette be, hogy Gajdos Tamás műsorvezető a mai napon nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, noha a csatorna etikai kódexe előírja, hogy a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk.

Rámutattak, tekintettel arra, hogy Gajdos Tamás nem először szegte meg a vonatkozó szabályokat, az ATV azonnali hatállyal fegyelmi eljárást indított ellene. Megjegyezték, a csatorna kora esti Híradóját György Gabriella vezette.

Ez volt a második ilyen eset, miután még június végén Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, amikor is Gajdos Tamás szintén nem jelent meg a stúdióban.

Később a műsorvezető az ügy kapcsán azt mondta, lerobbant az autója, s fél órával az adáskezdés előtt jelezte a hírigazgatónak, nem biztos, hogy odaér a műsorkezdésre.

Akkor belső vizsgálatot indítottak, melynek során megállapításra került, hogy a műsorvezető az azt megelőző időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett a stúdióba. Mindez pedig azért probléma, mert Gajdosnak élő adásban kellett volna ellátnia műsorvezetői feladatait.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.