Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Hihetetlen, amit Árpa Attila mutatott a táncparketten, sokan meghatódtak a stúdióban

Fotó: Instagram/Köcse-Stana Alexandra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila mindig gondoskodik arról, hogy nagy show-t csináljon, és ez a legutóbbi élő adás ideje alatt sem volt másképp.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Árpa Attila élete legnagyobb kihívása előtt állt, amikor elfogadta a TV2 felkérését, és csatlakozott a Dancing with the Stars 2 mezőnyéhez. Óriási meglepetést okozott a személye, és rengetegen kíváncsiak rá.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Nem véletlenül, hiszen egyrészt hatalmas névről van szó, aki a média egyik legismertebb figurája, másrészt soha nem láthattuk ezelőtt ilyen környezetben, még a filmvásznon sem. Szóval minden adott volt ahhoz, hogy érdeklődve figyeljük az eseményeket, már csak miatt is

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Attila nem okozott csalódást, az első három élő adás alatt hozta a kötelezőt. Sőt, a harmadik adással nagyon magasra tette a lécet, amikor kalóznak állt, és az eddigi legszórakoztatóbb produkcióval állt elő.

Ezek után joggal lehettünk kíváncsiak arra, hogy mivel rukkolnak elő a negyedik élő adásra, melynek középpontjában az emlékek álltak. Attila ezúttal is sok órát ölt bele a felkészülésbe, és igyekezett még többet megmutatni magából.

Attila is meghatódott, hiszen az emlékek éjszakáján az egyik elhunyt barátjáról is megemlékezett, de sokan mások is megkönnyezték a produkciót. Nehéz szavakat találni, ahogyan a zsűri is fogalmazott, gyönyörű és magával ragadó volt a tánc.

Lapozó: 1 2