Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Ancelotti még mindig kételkedik a lesgólban a Barcelona ellen

Fotó: EPA/FERNANDO VILLAR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carlo Ancelotti úgy érzi, megnyerhették volna a Barcelona elleni rangadót vasárnap este, ha nem a VAR-os elemzést követően más dönt és születik.

A Barcelona végül fordított a Real Madrid ellen, amivel gyakorlatilag eldőlt a bajnokság, mert a katalánok előnye már 12 pont. Sok minden történt a mérkőzés alatt, és Ancelotti bizonyos dolgok miatt nem túl boldog.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

„Konstansabbak voltak, mint mi.” – reagált Ancelotti a 12 pontos hátrányukra a Barcelona ellen. „Nagyobb hátrányban vagyunk, mint a meccs előtt, és még nehezebb is a helyzetünk. Szerintem végül csak az egyéni jellemzők változtak.”

„Nacho sárga lapot kapott, majd Mendy ugrott be. Kroos helyére pedig Rodrygót tettem be, hogy támadóbb szellemben játszunk. Végül lecseréltem a három középpályást, hogy energiát hozzak be a pályára. Semmi újdonság nem történt, a változtatások pedig lendületet adtak.”

Ancelotti kételkedik a lesben

„Az első félidő után, ami nagyon jó volt, abszurdnak tűnt változtatni. A 70. perc után egyszerűen nagyobb lendületet akartam. Szomorúak és sértettek vagyunk… de büszkék is a játékunkra. Ha ilyen meccseket játszunk, akkor biztosan nyerünk valamit a szezon végén.”

A bizonyos lesgólról is szó esett, ami egy ideig vitatémát fog szolgáltatni. „A játék az első perctől az utolsóig teljes volt. Amiatt nem nyertünk, mert lest ítéltek ellenünk, amivel kapcsolatban még mindig vannak kétségeink. Kétségekkel térünk vissza Madridba.”

„A Szuperkupa-meccs után is voltak kétségeink, de ma mégsem lehetnek egy ilyen találkozón. Nehéz pálya, nehéz ellenféllel, de jól teljesítettünk, és nem érdemeltünk vereséget.” – reagált Ancelotti, aki elismeri, van benne kétely a les miatt. „Vajon tényleg les volt? Nem tudom.” – idézte az olaszt a MARCA.

Ancelotti úgy érzi, a világbajnokságot követően nehezen találta meg a Real Madrid azt a fajta kondíciót, amire szükségük lenne. „Most már rendben vagyunk, és jól fogjuk befejezni a szezont.” – tette hozzá.