Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Adam Sandler most először beszélt első filmjéről: Furcsa fickók a fedélzeten

Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A film immáron 34 éves, Adam Sandler pedig csak 22 éves volt a forgatás idején.

Adam Sandler neve mostanra összeforrt a vígjáték kategóriával, hiszen már több mint három évtizede készít vígjátékokat, most azonban egy ritka pillanatnak lehettek tanúi rajongói, amikor is a színész részletesen beszámolt élete első filmjéről.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Debütáló filmje az 1989-ben megjelent Furcsa fickók a fedélzeten volt, a 34 évvel ezelőtt debütált alkotás forgatása alatt pedig Sandler még csak 22 éves volt. A filmet Valerie Breiman rendezte, Sandler pedig Shecky Moskowitz karakterét alakította.

Sandler mellett még feltűnt a filmben Valerie Breiman, Billy Zane és Peter Berg is, illetve olyan nagy nevek, mint Burt Young, Allen Covert, Terry Moore, Milton Berle és Billy Bob Thornton. A film egy tapasztalatlan stand-up komikusról szólt, aki munkát kapott egy tengerjáró hajón.

Amikor pedig a filmről kérdezték, Sandler a tőle megszokott humoros stílusban azt mondta:

„Valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, amikor izgatottan vártam, hogy lekerüljön rólam az ing.”

Komolyabbra fordítva a szót, a színész elárulta, noha ez volt első filmje és ezzel együtt debütálása is a filmes világban, egyúttal egyik legnagyobb álma is megvalósult: hatalmas csodálója volt Milton Berle-nek, és volt szerencséje személyesen is találkozni a forgatáson a legendával:

„A film forgatása alatt találkozhattam Milton Berle-lel, és ez egy igazi valóra vált álom volt.”

Azt is bevallotta, hogy a film tulajdonképpen az ő valós életbeli küzdelmeit mutatta be, hiszen Sandler a film után próbált érvényesülni Hollywoodban. A filmben való szereplés miatt pedig nagyon izgatott volt, és a mai napig a legnagyobb szeretettel emlékszik vissza rá.