Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

A rengeteget kritizált Exatlon-Zsófi elárulta, mik a tervei a személyi edzéssel

Zsófi arról is beszélt a TV2 stábjának, hogy mi a terve a személyi edzéssel azt követően, hogy számára véget ért az Exatlon.

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sok olyan versenyzője volt eddig az Exatlonnak, aki ennyi kritikát kapott volna, mint Zsófi. Noha mindent beleadott, a három hét alatt mindössze négy alkalommal volt pontszerző, nem véletlen, hogy a bajnokok utaztak rá, mert szinte biztos pont volt számukra.

A kihívók is tudták, hogy mennie kell, mivel nélküle erősebbé válhat a csapat, ráadásul Grétivel volt egy kis feszültség közöttük, ami szintén nem segített. Eredetileg ők ketten párbajoztak volna, de a fiatal lány megsérült. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Anna pedig feláldozta magát Viviért, hogy neki ne kelljen menni, aminek utólag már nem örült, bár előtte még sírt is, hogy kieshet. Zsófi az Instagram oldalán keresztül is reagált a kritikákra, közvetlen azután, hogy azt mondta, szerinte még jobb is lehetett volna, ha nem kell távoznia.

Most minden erejével arra fog koncentrálni, hogy tovább fejlődjön a munkájában, erről is ejtett néhány szót a TV2 kamerája előtt Dominikán. Hamarosan azonban újra otthon lehet a családjával, akik nagyon hiányoznak számára.

„A vendégeim és akik ismernek engem, azok tudják, hogy nekem mindenem a hivatásom és nagyon szeretem képezni magamat, szóval már alig várom, hogy valamilyen képzésen részt vehessek és az edzői tudásomat még szélesebb körben fejlesszem.”

„Ugye van egy kis alapítványunk a legjobb barátnőmmel, szóval mielőbb meg szeretném nézni az új kutyusokat, akik ez idő alatt bekerültek, és kiket tudtak gazdásítani, amíg itt voltam. Ez a kettő acél, hogy minél előbb képezzem magam, minél tovább, minél jobban, minél jobb legyek a szakmában, valamint, hogy megtudjam, mi van a kis kutyusokkal az alapítványon belül.”

„Természetesen, hogy a vendégeimmel újra felvegyem a kapcsolatot és újra elkezdhessük a közös munkát.”